Články

SP1944423.jpg

Pozitivní emoce a jak je správně navodit

více

Navozování pozitivních emocí představuje skvělou možnost, jak mírni t negativní emoce a stres. To se týká smíchu, pochopení, laskavosti ad.

SP1944501.jpg

Jak vytvořit fungující tým

více

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak vlastně funguje váš pracovní tým? Jestli v něm panuje zdravá komunikace a atmosféra?

SP2111000.jpg

Strach, tréma, úzkost – umíme proti nim bojovat?!

více

Každý jistě zažil ten pocit „motýlích křídel v břiše“ před něčím důležitým. Mohla to být důležitá pracovní schůzka, třetí pokus zkoušky na vysoké škole nebo i vystoupení našich dětí ve veřejné soutěži. Jsou tyto druhy strachu a trémy stejné? Dalo by se říci, že ano!

SP1944431.jpg

Jakého chtějí lidé kouče?

více

Protože několik příštích setkání HR klubu se bude točit kolem koučingu, přinášíme vám trochu jiný pohled na tuto problematiku a to: jak si lidé vybírají kouče? Co od něj očekávají? Jaký by měl být?

SP3265214.jpg

Nenechte vzdělávání zaměstnanců pouze na manažerech vzdělávání – zapojte také ostatní

více

Zodpovědní za vzdělávání zaměstnanců nejsou jen personalisté a manažeři vzdělávání, ale i ostatní management by se měl podílet na vzdělávání a zvyšování kompetencí svých zaměstnanců. Je třeba jim pomoci!

SP1944423.jpg

Role sociálních médií v náboru zaměstnanců

více

V posledních letech je stále více zdůrazňována role sociálních médií (především LinkedIn) v práci personálních manažerů a ředitelů firem. Není však tato role příliš přeceňována? Opravdu dávají personalisté takový důraz na nová média? Hledají v nich informace o potenciálních zaměstnancích? Je nutné, abychom si neustále aktualizovali svůj profil na LinkedIn, psali si blog a prostě byli čtyřiadvacet hodin denně online?