Aktuality

Koncert Terezínské ozvěny

více

V sobotu 28. září od 17:30 se na terezínském náměstí uskuteční koncert písní a zhudebněných básní, které zněly za druhé světové války ve zdejším ghettu.

Výměnný antikvariát

více

Přijďte Zažít město jinak - 21. 9. od 10 do 20 hodin na Kobyliské náměstí k Salesiánskému divadlu v Praze 8. Přineste jakoukoli knihu, kterou už doma nepotřebujete, a vyměňte si ji zdarma za jinou. První knižní vklad věnuje Portál. A kromě toho spousta kultury a zábavy po celý den.

Stále se můžete přihlašovat do soutěže Personalista veřejné správy

více

Cílem ceny je posílení a podpora personálních činností v úřadech veřejné správy v České republice. Zasílání přihlášek je možné do 15. 11. 2013.

Dyzajn márket - 21. 9.

více

Přijďte se potěšit, zahřát a načerpat energii na podzimní Dyzajn márket, který se uskuteční v sobotu 21. září 2013 již tradičně na piazzetě Národního divadla.

Facebook se může stát nástrojem pro nábor zaměstnanců

více

Facebook byl vždy tvrdým oříškem pro firemní personalisty. Ačkoli největší sociální síť má přibližně jednu miliardu účtů, většina uživatelů Facebooku si aktivně hledá novou práci přes jiné stránky...

Karlštejnské vinobraní - 28. - 29. 9.

více

Dvoudenní slavnosti vína, burčáku, hudby a zpěvu na hradě Karlštejn. Vyvrcholením každého dne je slavnostní historický průvod od vinic na hrad v čele s císařem římským a králem českým Karlem IV., jeho chotí Eliškou Pomořanskou a 300členým doprovodem císařského dvora.