Aktuality

4 + 4 dny v pohybu

více

Mezinárodní festival současného umění bude od 11. do 19. října možno navštívit v Praze v Paláci u Stýblů, divadle Archa, na Nové scéně Národního divadla, v budově ORCO, ve Studiu Alta a Baráčnické rychtě.

Za prací je ochotno se stěhovat 70% Čechů

více

Výsledky průzkumu společnosti KPMG Česká republika ukazují, že kvůli zaměstnání je ochotno se přestěhovat rovných 70 procent Čechů. Ženy jsou v tomto ohledu překvapivě flexibilnější než muži.

Nový personální ředitel v Equa bank

více

Novým ředitelem oddělení Lidských zdrojů a rozvoje v Equa bank je od září tohoto roku Hynek Rais.

Lípa Musica je v plném proudu

více

Mezinárodní hudební festival Lípa Musica je v plném proudu. Na co se můžete těšit v příštím týdnu? Mimo jiné na Dagmar Peckovou!!!

Beseda: Taje Dubaje a jiné Arábie

více

Emíre Khidayer, autorka populárně-naučných knih Arabský svět – jiná planeta? a Život po Arabsku, otevře další kapitolu ze života Arabů ve své nové knize Taje Dubaje. Beseda se bude konat ve středu 23. října od 17.00 hodin ve studovně Středočeské vědecké knihovny v Kladně.

Křišťálový betlém na pardubickém zámku

více

Od 6. řijna bude v pardubickém zámku k vidění unikátní exponát! Mysteriózní umělecké dílo světově uznávaného sklářského výtvarníka Jaromíra Rybáka z brazilského křišťálu a bronzu. Původně bylo vytvořeno do kaple zámku v Bezdružicích.