Aktuality

Veletrh Památky 2013

více

Historický Průmyslový palác na Výstavišti v pražských Holešovicích nabídne 3. až 5. října již druhý ročník unikátního specializovaného veletrhu PAMÁTKY 2013. Rekonstrukce památkových souborů a objektů, jejich financování a současné využití a též odkaz našich předků a podpora uměleckého řemesla – to jsou základní témata veletrhu.

Pivovary Staropramen mají nového personálního ředitele

více

Novým personálním ředitelem společnosti Pivovary Staropramen se stal čtyřiačtyřicetiletý Jan Mačejovský.

Další týden hudebního festivalu Lípa Musica

více

Mezinárodní hudební festival Lípa Musica pokračuje v příštím týdnu koncertem Proč bychom se netěšili a následovat budou další tři koncerty...

Karlovský gastrofestival 4. – 6.10.

více

Pátý Karlovský gastrofestival ve Velkých Karlovicích je svátkem všech gurmánů a milovníků valašské kuchyně. Těšit se můžete na ochutnávky toho nejlepšího z valašské kuchyně, tradiční soutěž frgálů, farmářský trh, kuchařské show, ochutnávky vín či galavečeře s uznávanými šéfkuchaři.

Festival malých nakladatelů Tabook

více

Tabook je literární festival zaměřený na práci malých nakladatelství, letos proběhne již podruhé ve dnech 3. –5. 10 v jihočeským Táboře. Na Tabooku najdete nakladatele, kteří dávají přednost kvalitě před kvantitou, hloubce před komerčním úspěchem.

O víkendu začal mezinárodní hudební festival Lípa Musica

více

V pátek 20. září byl zahájen již 12. ročník mezinárodního hudebního festivalu Lípa Musica. Festival otevřely tóny houslových koncertů mistrů pozdního baroka – Antonia Vivaldiho a Johanna Sebastiana Bacha – a concerta grossa vrcholně barokního skladatele Arcagela Corelliho. Představil se Václav Hudeček a soubor Barocco sempre giovane. A na co se můžete těšit tento týden?