Aktuality

Závěrečný týden festivalu Lípa Musica

více

Tento týden bude ukončen mezinárodní hudební festival Lípa Musica a na co se můžete těšit?

Dýňový svět u Pipků

více

Dýňový svět plný dekorací z dýní s jeho zvířátky, slámohřištěm, bludištěm v topinamburech a mnoha dalšími agroatrakcemi bude přístupný až do neděle 3. listopadu 2013.

Nenechte Prahu jen Pražákům

více

Pražská informační služba – Prague City Tourism připravila ve spolupráci s Národní galerií a Asociací hotelů a restaurací ČR pro domácí návštěvníky hlavního města speciální zážitkový balíček za výhodnou cenu. Ten zahrnuje nadstandardní hotelové ubytování se snídaní pro dvě osoby, vstupy na výstavu Národní galerie v Anežském klášteře a návštěvu Staroměstské radnice.

Projekt MPSV pro čerstvé absolventy škol

více

Jedná se o projekt pro mladé do 30 let, kteří mají krátce po škole a nemohou najít práci. Stát fakticky dotuje tato pracovní místa.

Soul, afro a jazz zazní na Lípě Musice

více

Mezinárodní hudební festival Lípa Musica pokračuje dalším týdnem, můžete se těšit na Collegium Marianum nebo holandskou interpretku původem z Kamerunu Ntjam Rosie.

Das Filfest

více

Festival Das Filmest představí nejaktuálnější filmovou tvorbu německé, švýcarské a rakouské provenience. Festival proběhne od 16. do 20. října v pražských kinech Lucerna a Atlas a následně od 23. do 27. října v brněnském kinu Art.