Aktuality

LiStOVáNí – cyklus scénických čtení

více

Slyšeli jste již někdy o scénickém čtení LiStOVáNí? Pokud ne v následujících řádcích se dozvíte o co se jedná a kde můžete toto představení navštívit a jak se do něj případně sami zapojit.

Ejčárova soutěž o knihu Komunikace bez zábran

více

Ejčár vám přináší soutěž o knihu od našeho partnera nakladatelství Portál. Tentokrát se jedná o knihu od autorky Barbary Berckhan Komunikace bez zábran.

Kniha Cíle v pracovním a osobním životě má svého majitele

více

V prosinci minulého roku jsme pro vás opět připravili soutěž o knihu z nakladatelství Portál.

Rekordní počet podnikatelských misí v roce 2013

více

Hospodářská komora České republiky (HK ČR) v roce 2013 zorganizovala historicky nejvyšší počet podnikatelských misí doprovázejících české ústavní činitele do zahraničí. České firmy pod vedením HK ČR se v roce 2013 představily při příležitosti 14 misí celkem ve 23 zemích světa.

Olbram Zoubek na Hradě

více

V Jízdárně Pražského hradu si až do 3. března 2014 můžete prohlédnout dosud největší retrospektivní výstavu sochaře Olbrama Zoubka.

Odborný seminář: HR a sociální sítě

více

V rámci tohoto semináře, pořádaného Hospodářskou komorou, budete seznámení s možnými nástroji, jak najít a oslovit současné či budoucí zaměstnance. Pro inspiraci bude také zmíněno několik případových studií ze zahraničí, kde je HR v sociálních sítích již téměř samozřejmostí.