Aktuality

EJČÁRŮV MANUÁL již v distribuci

více

Nový ročník tištěného katalogu vzdělávání Ejčárův manuál je již v distribuci! Najdete v něm opět přehled akreditovaných a koncepčních programů, otevřených kurzů a firemních kurzů, rozvojových teambuildingů včetně jejich popisů.

HK ČR organizuje sérii regionálních seminářů na téma „Úspora firemních financí“

více

Hospodářská komora České republiky (HK ČR) organizuje ve spolupráci se svým hlavním partnerem ZFP akademie, a.s. sérii regionálních praktických vzdělávacích seminářů na téma „Úspora firemních financí“.

CHIC 2014: Vstříc novému věku

více

Největší a nejvlivnější módní veletrh v regionu Asie a Tichomoří se koná v Pekingu od 26. do 29. března. Na International Clothing & Accessories Fair - CHIC 2014 se představí všechny důležité firmy z oboru.

Partners mají novou ředitelku HR a vzdělávání

více

Novou ředitelkou HR se na konci roku 2013 ve společnosti Partners Financial Services stala Gabriela Kudrnová (30). Do její kompetence spadají oblast náboru pro distribuční síť Partners, systém vzdělávání poradců a manažerů Partners, kontrolní systém Watch Dog 2.0, vedení Etického výboru a také spolupráce s vysokými školami.

Studujte s Ejčárem!

více

Chcete se rozvíjet v oblasti HR? Dvousemestrální akreditované programy startují 13. června 2014 v Praze.

Pravěká hostina

více

Až do 24. dubna můžete v Památníku Adolfa Kašpara v Lošticích navštívit netradiční výstavu, která představuje způsoby zpracování potravin a samotnou přípravu pokrmů našimi předky v období pravěku.