Články

Noční výsadek

více

Tip na netradiční teambuilding... Což takhle se nechat v noci někde vysadit a čekat, jak si s tím kdo poradí?!

SP3265214.jpg

Co vše může bránit našemu úspěchu?!

více

Přemýšleli jste někdy, co všechno může stát v cestě vašemu úspěchu? Možná budete překvapeni na co všechno se dá „svést“ neúspěch a nemožnost se k němu dopracovat.

Age Management s paní magistrou Štorovou

více

S paní Ilonou Štorovou jsme se na dubnovém setkání klubu bavili o strategii Age Managementu

SP3265222.jpg

Efektivní vzdělávání v digitální době

více

V digitální době občas zapomínáme na naše zaměstnance a zaměřujeme se jen na moderní technologie, programy a softwary. Článek na internetovém serveru Training Magazine se zaměřuje na tuto problematiku a na to, jak nezanedbávat naše zaměstnance v oblasti školení a sebevzdělávání.

Otázka, která dostane uchazeče do pasti

více

Samozřejmě, že všichni víme, že pracovní pohovory jsou plné nepříjemných otázek. Mezi ně patří otázka na platové požadavky, silné a slabé stránky, jaké jsou koníčky uchazeče, jak tráví volný čas atd.

SP854415.jpg

První setkání s vaší firmou probíhá přes webové stránky

více

Říkáte si: už zase další článek o webových stránkách, těch jsem již viděl/četl/pročítal… Jenže ony jsou vážně důležité! Většinou hned úvodní obrazovka vaší webové prezentace rozhodne, jestli zákazník postoupí dál a „prokliká“ si celou vaši prezentaci nebo odejde a už se nikdy nevrátí (a možná o vašich příšerných stránkách poví dalším deseti známým). Nejde však pouze o design jako takový, ale také o funkčnost na všech možných zařízeních (od počítače, přes tablet po mobilní telefon), o uživatelskou přívětivost nebo zákaznickou podporu.