Tip na knihu: Jak komunikovat s různými typy lidí

Minulý měsíc vyšla z tiskárny knížečka s názvem Jak komunikovat s různými typy lidí a podtitulem Příručka pro každého. Autory edice jsou konzultanti společnosti Everesta.

Křest knihy
Křest knihy proběhl v rámci série konferencí Ven z krabice společnosti Everesta. Kmotrem knihy se stal na pražské konferenci šéfkomentátor Redakce sportu České televize Robert Záruba. Při samotném aktu křtu knihy v sobě nezapřel profesionála na poli komunikace.

Edice Komunikace
Kniha Jak komunikovat s různými typy lidí je první z řady komunikačních příruček pro každého. Kromě komunikačních typů a jejich charakteristice se věnuje také otázkám a naslouchání, které také neodmyslitelně patří k základům komunikace. Jelikož jde o první příručku této řady, nemohli se autoři vyhnout alespoň základnímu úvodu do tématu komunikace. V závěru čtenář najde krátký test, díky kterému si může zjednodušeně vyhodnotit vlastní komunikační typ.

Mezi připravované publikace v rámci edice Komunikace patří např. Asertivita, Komunikace po telefonu nebo Etiketa.

Autoři: Radomil Bábek, Iva Sehnalová, Jiří Bábek a kolektiv Everesta. Vydalo nakladatelství Inboox CZ, Praha, 2013. ISBN: 978-80-905416-0-3

Více zde: http://www.inboox.cz/news/vychazi-kniha-jak-komunikovat-s-ruznymi-typy-lidi/