Mladým patří svět? Ejčáristé vpřed!

Co svět světem stojí, učí se generace od generace a zároveň mezi sebou také soupeří. Doba však nabrala rychlý spád a vše se kolem nás jen míhá - generace X, Y, Z... Jak se v tom vyznat? A proč vlastně? Sotva jsme si položili tyto otázky, už máme jejich příslušníky mezi našimi zaměstnanci - a najednou je musíme motivovat, pracovat s nimi a vést je tak, aby na svém místě fungovali efektivně a ku prospěchu týmu.

  • Známe je vůbec?
  • Víme jak na ně?
  • Je potřeba s takzvanými mileniány a dalšími zacházet nějak speciálně?

Právě o tom bude speciální listopadové setkání HR klubu Mladým patří svět? Ejčáristé vpřed!. Můžete se těšit na workshop zaměřený na práci s jednotlivými generacemi, představení fungujících modelů firem, založených na mladých lidech a také se v rámci duelu dvou hostů dozvědět, jak propojit "dospělé" a "mladé" do fungujícího celku.

Přijďte načerpat inspiraci a zkušenosti, které jsou pro práci personalisty stále aktuálnější a klíčovější. Pojďte mluvit o tom, jak také může vypadat práce s lidmi.

Na setkání vystoupí:

Jiří JankůJiří Janků
Výkonný ředitel a jednatel ve společnosti eBRÁNA, s.r.o.

„Příležitostí je tolik, umění není ohnout se pro každou, ale umět si vybrat. Cesta k úspěchu je trnitá, přesto však krásná, protože si ji tvoříme sami, stejně jako cíle na ní.“
www.jiri-janku.cz

František GráfekFrantišek Gráfek
Lektor a konzultant společnosti Everesta, s.r.o.

"Mým cílem při práci s mladými lidmi je plnit jakousi roli spojky - najít společnou řeč. Propojovat tak přání a vize managementu s potřebami a potenciálem mladého kolektivu."
www.everesta.cz

Iva SehnalováIva Sehnalová
Ředitelka společnosti Eyrie, členka dozorčí rady Everesta, s. r. o., koučka, lektorka, konzultantka

"Od počátku své profesní kariéry se zaměřuje na oblast personálního řízení. Pracovala ve významných českých i zahraničních společnostech zaměřených na vzdělávání dospělých. Od roku 2005 je spolumajitelkou a manažerkou společnosti Everesta. Několikaletou praxi má jako manažer projektů podpory prodeje pro společnosti ČNTS a BESEDA."
www.eyrie.cz

 

Program setkání:

08:30 - 09:00 ranní káva, registrace na workshop

09:00 - 11:00 workshop na téma Mladým patří svět s Bárou Čerebovou

11:00 - 11:55 raut, registrace za pět minut dvanáct

12:00 - 13:00 hlavní vystoupení Mileniáni, generace Y z pohledu Jiřího Janků

13:00 - 14:00 závěrečné vystoupení, duel: Iva Sehnalová vs. Jiří Janků

14:00 - 15:00 networking

HR klubNa akci se můžete přihlásit na našem e-shopu, případně kontaktovat Marii Šedivou (marie.sediva@everesta.cz)