Letní dílny - Svátek Ejčára

KONVERZAČNÍ HYPNÓZA
V průběhu rozhovoru nastávají u účastníků nevědomé změny stavu vědomí a někdy se dostávají do transu. Když podle řeči těla, způsobu mluvy a mimiky poznáte, že se Váš partner dostal do transu, nastává okamžik, kdy na něj můžete obzvlášť silně zapůsobit. Tyto techniky jsou mimořádně užitečné pro pomáhající profesionály a také pro manažery a obchodníky. Naučíte se, jak číst lidi a jak se ptát a získávat odpovědi, které rozkryjí skryté podprahové zprávy, jež jsou přítomny v klientově verbální i neverbální komunikaci. Problematikou vás provede Ondřej Vejsada, Ph.D.

PŘENESTE NÁVYKY Z OUTDOORU DO BĚHU FIRMY
Budování týmu mimo prostory firmy je stále oblíbenější a využívanější personální nástroj. Jak jej uchopit, aby splnil svůj účel? Jak správně pracovat se zpětnou vazbou a co vám všechno může dát? Jde o pouhé hry, nebo didaktické aktivity, přesně cílené na rozvoj kompetencí a týmové práce? Odpovědi na tyto a další otázky se dozvíte v naší dílně. Outdoorové aktivity povede Mgr. Radka Zounková, Ph.D.

PROCES PROPOUŠTĚNÍ VE FIRMĚ
Proces propouštění zaměstnanců je nepříjemná, nicméně však nutná součást personální práce. Jak jej správně uchopit, aby proběhl v souladu s pravidly a zároveň minimalizovat napětí a dopady na firmu? Ukážeme si příklady nastavení interních pravidel propouštění zaměstnanců. Proč je důležitá účast vedoucích pracovníků na propouštění a jak je o tom přesvědčit? Propouštěcí pohovor – jeden z klíčových momentů životního cyklu zaměstnance. Nezbytné kroky z hlediska zákoníku práce. Na setkání s Vámi se těší Bc. Ilona Bartovská.

 NENOSTE SI VIZE JEN VE SVÉ HLAVĚ
„Nevím jak dál, chybí mi nápady"; „Mám nápady, ale nedokážu je uskutečnit.";„Moji podřízení (kolegové) nedokáží přijít s ničím novým"; nejsou vám tyto věty neznámé? Potýkáte se s podobnou situací, hledáte, jak popustit uzdu své kreativitě? Právě pro vás máme připravenou naši dílnu. Pojďte si s námi zodpovědět otázku, co vám brání mít a uskutečňovat více nápadů a naučte se dostat je z hlavy do světa. Jak na to vám ukáže Ing. Iva Sehnalová.

Pozvánka zde.