Koučink pro život

Slyšeli jste už někdy o projektu Koučink pro život? Jedná se o projekt určený pro děti z dětských domovů (ve věku od 15 do 18 let).

koučKoučink je vděčné téma probírané ve velké většině firem. Je lepší ve fimě provádět koučik pomocí interních nebo externích koučů? Jaké jsou výhody každého z těchto způsobů a jaká přináší rizika, co jsou jeho nevýhody. Má smysl najímat jenom externí kouče? Mohou nejlepší pomoc poskytnou ti nejlepší znalci prostředí, tzn. interní koučové? A nebo je správný vyvážený mix? Jakým způsobem kouče pro lidí vybírat?

Odpověd na tyto a řadu dalších otázek se dozvíte v lednové zimní dílně. Neváhejte se již nyní přihlásit.

Ale zpět k projektu Koučink pro život. Jeho smyslem je připravit mladého člověka ve smyslu budování vnitřních zdrojů a hledání životního směřování po odchodu z dětského domova. Děti z dětských domovů pracují s koučem na svých tématech, která si vždy definují sami v různě dlouhém počtu sezení. Projekty pro jednotlivé dětské domovy jsou financovány formou daru přímo příslušnému zařízení. Pokud chcete podpořit rizikovou skupinu mladé generace v jejich rozvoji jako kouč a nebo jako dárce financí k realizaci rozvojového projektu napište si o více informací na info@coachingworld.cz.