Deset nejotravnějších věcí, které vás mohou potkat během cest

Hledáte během vašich služebních cest způsoby jak se odreagovat a třeba i pobavit? Ti, kteří cestují velmi často, přináší souhrn těch nejnudnějších a nejotravnějších okamžiků, které vás mohou během cest rozčílit a rozpálit jak se říká „do běla“, některé jsou ale někdy k smíchu.

wifiJsme zvyklí na wi-fi. Najít ho někdy v autobuse, vlaku, letadle není lehké, a když tam je, tak většinou z technických důvodů nefunguje nebo je zpoplatněno. Příklad z milánského letiště Malpensa– 15 minut zdarma, pak platíte a ne málo! Pět euro za hodinu…

Otravní jsou také lidé, kteří nevědí, co patří do schránek nad jejich hlavami a snaží se tam narvat prakticky cokoli, od nadměrných zavazadel, obrovských dětských hraček ad.

Ti, kteří cestují a mají mor, také nejsou vyhledávanými cestujícími. Nemoc jako mor je samozřejmě přehnaná, ale otravné je, když vedle vás sedí evidentně nemocný člověk a svou nemoc šíří do svého okolí bez okolků, zakrývání si úst ad.

A jak je vám třeba milé, když cizí lidé nedodržují a nerespektují váš osobní prostor? Není, že?!

stinV článku publikovaném v Bussines news daily jsou zmiňovány další situace. Spolucestující spící, klimbající, chrápající nad naším ramenem, ti, již si sedají k okénku a chodí třikrát do hodiny na toaletu, zmatkují u bezpečnostní kontroly… Situací je mnoho a mnoho.

Znáte je ze svých pracovních nebo soukromých cest? Můžete se o zážitky s námi podělit na e-mailové adrese redakce@hr-klub.cz.